Over Hanke

Adviseur Twynstra Gudde | Energietransitie | Smart Cities | Publiek-privaat samenwerken | Participatie & Co-creatie | Innovatie  | Enthousiast en positief kritisch

 

Ik heb een sterk analytisch vermogen, denk en werk oplossingsgericht en ben betrokken bij mensen en organisaties. Hierbij sta ik open voor andere visies en vernieuwing. Met een technische achtergrond en sterke interesse in sociale aspecten zet ik deze competenties graag in op het raakvlak van technologie en samenleving, door grote lijnen om te zetten in praktische implementatie. Op deze manier wil ik bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving.

Ik ben een enthousiaste, gedreven adviseur op gebied van Smart Cities. Daarin bouw ik voort op mijn ervaring in de publieke sector en de kennis opgedaan tijdens en na mijn studie.  Eind 2014 ben ik Cum Laude afgestudeerd op het onderwerp ‘Smart Cities’, en de rol van verschillende actoren in de ontwikkeling daarvan. Dit afstudeeronderzoek is uitgevoerd bij TNO, en was de laatste fase in het afronden van mijn masteropleiding Philosophy of Science, Technology and Society (PSTS) aan de Universiteit Twente. Deze master ben ik begonnen na een technische bachelor, Industrieel Ontwerpen. Naast mijn inhoudelijke interesse in de relatie tussen technologie en maatschappij, user experience, user agency en de stad en de gebouwde omgeving, heb ik me (onder andere) ontwikkeld als bestuurslid van Europese studentenvereniging AEGEE-Enschede en als hoofd coordinator van de Spring Agora Enschede, een organisatorische uitdaging. Daarnaast ben ik bezig met dansproject Nisto, waarin ik workshops geef met nieuwe, zelf ontwikkelde folklore dansen.

 

 

Download mijn CV (Versie April 2017)

Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin